Voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken

Bronckhorst sluit zich per 2025 aan bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Is er thuis geen geld voor sport of cultuur? Blijft er geen geld over om mee te kunnen doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgen ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor respectievelijk kinderen uit gezinnen en volwassenen die leven rond het bestaansminimum.

De Gemeente Bronckhorst is al aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten of aan cultuur willen doen, maar dat niet kunnen omdat hun ouders te weinig geld hebben, toch kunnen meedoen.

Vanaf 1 januari 2025 sluit de gemeente Bronckhorst zich ook aan bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Dit fonds zorgt ervoor dat ook volwassenen die graag willen sporten of aan cultuur willen doen, maar dat niet kunnen omdat ze te weinig geld hebben, toch kunnen meedoen.

Ben jij een aanbieder van sport of cultuur? Of lever je (sport)materialen?

Haak dan aan bij het Jeugdfonds en het Volwassenenfonds. Als sport en/of cultuuraanbieder kun je je makkelijk aanmelden via de website volwassenenfonds.nl/aanbieders.

Deze pagina delen met je vrienden ...