Expositie Liesbeth Pieterse en Simone Visser

Van 4 tot en met 7 juli laten Liesbeth Pieterse en Simone Visser hun werken zien in de St. Joriskerk in Voor-Drempt. Liesbeth Pieterse zal enkele van haar i-phone Art en ProtestArt werken tentoonstellen en ter verkoop aanbieden. Simone Visser toont o.a. haar dierentekeningen. U bent welkom tussen 10:00 en 17:00 uur voor kunst, een kopje koffie of thee en een goed gesprek!

Liesbeth Pieterse, beeldend kunstenaar

Liesbeth Pieterse is autonoom opgeleid en volgt nog steeds diverse toonaangevende docenten. Zij gaat eind 2024 starten met de vakopleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, waar ze de ambachtelijke richting zal volgen.

De diversiteit van Liesbeth Pieterse is kenmerkend; de beheersing van vele technieken en uitingen op het platte vlak is hoe ze zelf is. Het fijnschilderen en tekenen en het illustreren van haar eigen (freelance) verhalen is haar oorsprong. Haar onderwerpen daarvoor zijn landschappen, dieren en mensen (met name portret). 

Haar vrije werk is collageArt, protest en thema’s die spelen in en rondom haar. Ze kiest hiervoor het medium wat bij haar uitingen past. Als illustrator werkt ze met i-phone Art, grafiet, pen, droge naald en daarnaast met olieverf, inkt en acryl en airbrushtechnieken.   

Liesbeth werkt naast onafhankelijk kunstenaar o.a. als creatief/kunst-therapeut bij een instelling voor mensen met autisme en/of een gedragsproblematiek.

www.liesbethpieterse.com
www.facebook.com/DeWitteHemel

Simone Visser, beeldend kunstenaar

Simone Visser heeft in 2017 de vakopleiding van Klassieke Academie voor Beeldende Kunst afgerond. Zij is tekenaar en schilder, vlotte schetsen en doorwerkte tafereeltjes zowel in de teken als de schilderhand.

Simone heeft voorkeur voor de natuurlijke dingen als schelpen, vruchten, bloemen. Daarnaast tekent en schildert ze portretten en is ze regelmatig in het landschap te vinden om daar wat ze ziet vast te leggen. Haar vrije werk is o.a. een combinatie van de natuurlijke dingen en het landschap.

Daarnaast is Simone Visser oprichter van de Tekengroep. Op verschillende plekken in de regio begeleidt ze mensen in het tekenambacht. Ook organiseerde ze een aantal ‘Tekendagen’ met een specifiek onderwerp (landschap, stadsgezicht, model en portret).

www.simonevisser.com

Deze pagina delen met je vrienden ...