KLINK & KUNST op de Klevenhorst in Hummelo

programma 8 tot 15 mei 2024

Tijdens de Kunstwandelroute Hummelo is er van alles te doen bij de Klevenhorst, halverwege de route. Op de Klinkplek organiseert het Achterhoekse dichterscollectief De Omsmeders elke zondagmiddag liveoptredens met poëzie en muziek. Buiten de optredens om zijn er altijd gedichten van eerdere jaren te lezen en via de QR-code kom je bij videobeelden van Nedersaksische gedichten. Doordeweeks zij er kunstworkshops van Amphion.


Deze week op de Klevenhorst:

  • Gedichten en muziek op de Klinkplek, zondag 12 mei, 13:30 tot 15:30 uur
    Met gedichten uit Zutphen van voormalig stadsdichter Anna Wiersma en van dichter-vertaler Pieter Bas Kempe. Henk Hilferink uit Zelhem begeleidt zijn liedjes met gitaar en mondharmonica en neemt de luisteraar mee in een muzikaal verhaal.
     
  • Samen bloemschikken, maandag 13 mei, 14:30 tot 16:00 uur
    Kom samen met je (klein)kinderen bloemschikken. Met Ietsje Wierstra ga je een bloemstuk maken van mooie takken en grassen, bloemen uit je eigen tuin of geplukt tijdens een wandeling. Neem ook een mooie steen of schelp mee.
     
  • Film op de Klevenhorst, woensdag 15 mei, 14:00 tot 16:00 uur
    Schuif gezellig aan bij de seniorencinema en geniet van een vrolijke bioscoopfilm over een oudere dame die haar jeugdliefde tegenkomt.

Bij slecht weer wordt er in de schuur voorgedragen en gemusiceerd in plaats van op de Klinkplek. En weer of geen weer, de schuur is altijd de plek voor koffie, thee en wat lekkers. De kunstworkshops doordeweeks vinden plaats in en om de schuur.

Wees welkom! Op de Klinkplek kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshops is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via www.amphion.nl/klevenhorst of 0314-37 60 00.

Bijgevoegde foto’s:

  • Anna Wiersma en Pieter Bas Kempe (3e en 4e van links) vorig jaar op de Klinkplek – foto: Marion Steur
  • Samen bloemschikken – foto: Ietsje Wierstra

download hier de flyer met het complete programma Klink & Kunst op de Klevenhorst 2024

Deze pagina delen met je vrienden ...